Altijd de touwtjes stevig in handen

1883
⏰ Leestijd: < 1 minuut

De Nederlandse consument krijgt weer iets meer vertrouwen in de economie, lezen we in de kranten. Sterker nog; het consumentenvertrouwen is de afgelopen twee jaar nog nooit zo positief geweest. We doen weer wat gemakkelijker grote aankopen als wasmachines en televisies en zien de economische situatie voor het nieuwe jaar een stuk rooskleuriger in dan voorgaande jaren het geval was. Goed nieuws dus, zowel voor de consument als voor ondernemend Nederland.

We hebben sinds de economische crisis inzette heel wat ondernemingen zien sneuvelen. Voor de bedrijven die wel overeind bleven was het een kwestie van blijven investeren, slim omgaan met kansen en mogelijkheden en een lange adem. En dat is nog niet voorbij. Als ondernemer is het, crisis of geen crisis, altijd van belang dat u de touwtjes stevig in handen houdt. En natuurlijk helpen we u daar graag een handje bij.

Op deze site leest u alle tips & tricks die wij kennen waarmee u geld kunt besparen of juist verdienen en diverse wetenswaardigheden die u helpen slim te ondernemen. En lukt het even niet? Dan zijn wij er altijd om uw weer te helpen de regie terug te pakken.

Roel Keijzer

Lekkerkerker & Keijzer

r.keijzer@lenkzeg.nl