Column Roel Keijzer

1136
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Op deze website aangekomen hoop ik dat u iets wijzer zal worden van het lezen van onze artikelen. Want dat is ons doel: u op de hoogte houden van de financiële en economische ontwikkelingen in ons land en van de veranderingen die zich voordoen binnen het ondernemerschap.

Lekkerkerker & Keijzer B.V is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner voor agrarische bedrijven, het midden- en kleinbedrijf, zzp’ers, particulieren, stichtingen en verenigingen.

Wij verzamelen uw vragen en kijken goed naar wat u, onze klant, beweegt. Een weerspiegeling daarvan ziet u terug op onze website. Zoals de werkkostenregeling die vanaf 2015 verplicht is. Wat houdt die nieuwe wet in? En wat betekent dat voor u? We wijzen op de veranderingen die vanaf januari al doorgevoerd zijn, maar we laten u ook zien met welke veranderingen u nu te maken krijgt. Ook zoomen we in op het pensioen van een zzp’er. Als zelfstandige bent u namelijk zelf verantwoordelijk voor uw eigen pensioen. Als u daar niets voor regelt, krijgt u later alleen AOW. Maar er is meer mogelijk!

Wij zeggen altijd dat persoonlijke benadering en maatwerk voor onze cliënten bij ons voorop staat. Dat menen wij ook. Dus heeft u hulp nodig, zoekt u begeleiding bij de volgende stap binnen uw bedrijfsvoering of heeft u een sparringpartner nodig? We staan u graag met raad en daad bij. Voor nu wens ik u alvast veel leesplezier!

Roel Keijzer