De zomerse editie van Pro Raad is nu te lezen!

107
De zomerse editie van Pro Raad is nu te lezen!
⏰ Leestijd: < 1 minuut

De zomer komt er bijna aan, we worden nu al verwend met heerlijk warme zomerdagen én de nieuwste editie van Pro Raad is er! Net als bij de vorige editie geven we extra aandacht aan de krapte op de arbeidsmarkt. Samen met Kirsten Roo gaan we dieper in op wat je moet doen als je last hebt van personeelstekort.

Lees over alles wat je moet weten over de nieuwe pensioenwet

De Tweede Kamer heeft ingestemd met een nieuwe pensioenwet. Als ook de Eerste Kamer groen licht geeft, gaat het huidige systeem volledig op de schop. In deze editie van Pro Raad leest je alles wat je moet weten over de nieuwe pensioenwet.

Duik in de geschiedenis van het bankieren

Wist je dat bankieren al bestond in de middeleeuwen? Ondanks dat bankieren toentertijd officieel verboden was. Pas in de 15e eeuw werd bankieren legaal en werden de eerste banken geopend. Sindsdien is er ontzettend veel veranderd. In deze editie van Pro Raad nemen we je dan ook mee in de geschiedenis van het bankieren.

Jonge ondernemer Glenn Lobbezoo over zijn BMW 1-serie 120i

Natuurlijk komt de rubriek ‘Auto van de Zaak’ ook weer aan bod! Dit keer is de 27-jarige ondernemer Glenn Lobbezoo aan het woord. Hij neemt het familiebedrijf Lobbezoo B.V. over en vertelt in deze editie enthousiast over zijn BMW.

Genieten van zomerse hits met onze Spotify playlist

De zomer komt eraan en daarom hebben wij deze editie een gezellige, zomerse playlist samengesteld. Geniet ervan!

Je kunt de nieuwste editie van Pro Raad hier lezen.