Klaar voor de start?

971
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Starten met een bedrijf ziet er voor iedereen anders uit. Misschien heeft u een baan en wilt u langzaamaan een eigen bedrijf opstarten. Of u wilt een vliegende start maken met de overname van een bestaand bedrijf. Bedenk welke vorm het beste bij u past.

Zeker weten dat u goed van start gaat?

Doe dan mee aan de Startersdag van de Kamer van Koophandel. Een gratis toegankelijke dag vol informatie en inspiratie om de start van uw bedrijf tot een succes te maken. De Startersdag wordt georganiseerd in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Iedere locatie heeft een eigen programma. Op alle locaties worden presentaties gegeven over financiering, klanten vinden, ondernemingsplan, administratie, belastingen en kenmerken van een succesvolle ondernemer.

Wilt u meer weten over deze dag of u direct aanmelden? Dat kan via deze link!

Advies op maat

Wilt u gericht advies hebben over uw startende onderneming of wilt u hulp bij het opstarten? Wij helpen u om de juiste ondernemingsvorm te kiezen en staan u bij gedurende het gehele proces. Een goede voorbereiding maakt de kans van slagen voor uw bedrijf alleen maar groter. Of misschien u gaan samenwerken of vinden er wijzigingen plaats in uw bedrijf? Maak een afspraak. Wij geven u graag advies op maat.