Stuurt u al op cijfers?

1348
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Als gevolg van de aanhoudende crisis komen steeds meer ondernemers in de financiële problemen. Dat is niet altijd nodig. Wij merken met enige regelmaat dat, vooral kleinere, bedrijven hun administratie vaak onvoldoende op orde hebben. Zonde, want daardoor hebben deze ondernemers geen betrouwbaar beeld van de stand van zaken binnen het bedrijf. Om nog maar te zwijgen van de slechte kansen die zij hebben wanneer ze bij een bank moeten aankloppen voor krediet.

Behoefte aan praktisch inzicht

Juist in de huidige economische omstandigheden hebben MKBondernemers behoefte aan praktisch inzicht en ondersteuning bij de regie op hun financiële huishouding. Wij helpen u graag uw bedrijfsadministratie zó in te richten, dat ook u kunt sturen op cijfers.

Gericht advies 

Wanneer u als ondernemer kunt aantonen dat u stuurt op de cijfers, doordat u uw administratie zo heeft ingericht dat die cijfers ook direct beschikbaar zijn, dan vergroot dat uw mogelijkheden voor een financiering aanzienlijk. Is het bij u momenteel vooral een kwestie van het hoofd boven water houden? Een goed ingerichte bedrijfsadministratie kan uw redding zijn. Wij helpen u graag de regie terug te pakken. Samen onderzoeken we in hoeverre u de administratie op orde heeft en wat u nodig heeft om op basis van cijfers te kunnen sturen. En natuurlijk voorzien we u van gericht advies om uw bedrijf te verbeteren. Zodat u zich kunt gaan richten op waardecreatie en waardegroei.

Heeft u hierover vragen? Stel ze ons gerust.