Verhuurondernemer Michael van der Laan over zijn auto: "Hij rammelt en kraakt aan alle kanten." Wat is de naam van jouw onderneming, en welke werkzaamheden horen daarbij? "Mployment Housing, MCL Vastgoed Beheer en Mployment recruitment zijn de bedrijven waar ik directeur...
Als je voor je onderneming een auto nodig hebt, kun je die op de zaak zetten of je privéauto zakelijk gebruiken. Zakelijk rijden heeft gevolgen voor de inkomstenbelasting en btw. Hoe zit dat precies?  Zakelijk rijden en inkomstenbelasting Voor de inkomstenbelasting...
Lisette van der Lans is samen met Anneke van Teijlingen eigenaar van mediationpraktijk Mediation voor Jou. Ze heeft een Renault Captur en geniet van de luxe en het comfort van de auto.  Wat is de naam van jouw onderneming, en...
Gerrit van der Valk, eigenaar van Grain Grafische Realisatie, rijdt een Saab 93 Cabrio. “Voor mij is hij van onschatbare waarde. Ik rij er dagelijks met een grote glimlach in rond.”  Voor welk bedrijf werk je? “Ik ben de eigenaar van...
Rob de Haas, eigenaar van Komdex.nl rijdt een Audi A4 Station Quattro. “Als ‘software man’ viel ik natuurlijk meteen voor de virtuele cockpit.'' Voor welk bedrijf werk je? “Ik ben de eigenaar van Komdex. Wij ontwikkelen ERP software voor de maakindustrie.” Wat...
Interview met Drs. Robbert R. Kermani | CEO Mijn Dierenkliniek | Robbert rijdt sinds april 2018 een Tesla Model X, 100D Hoe is het met Mijn Dierenkliniek? Robbert: “Nou het gaat heel goed. Ik heb een nieuwe kliniek overgenomen in Leidschendam....
Jan Karstens is directeur van Luiken Karstens | uitgevers achter de schermen. Hij rijdt sinds kort in een ‘Youngtimer’ als auto van de zaak. Dat betekent dat zijn zakelijke auto minimaal vijftien jaar oud is en dat de bijtelling...