Lisette van der Lans is samen met Anneke van Teijlingen eigenaar van mediationpraktijk Mediation voor Jou. Ze heeft een Renault Captur en geniet van de luxe en het comfort van de auto.  Wat is de naam van jouw onderneming, en...
Gerrit van der Valk, eigenaar van Grain Grafische Realisatie, rijdt een Saab 93 Cabrio. “Voor mij is hij van onschatbare waarde. Ik rij er dagelijks met een grote glimlach in rond.”  Voor welk bedrijf werk je? “Ik ben de eigenaar van...
Rob de Haas, eigenaar van Komdex.nl rijdt een Audi A4 Station Quattro. “Als ‘software man’ viel ik natuurlijk meteen voor de virtuele cockpit.'' Voor welk bedrijf werk je? “Ik ben de eigenaar van Komdex. Wij ontwikkelen ERP software voor de maakindustrie.” Wat...
Interview met Drs. Robbert R. Kermani | CEO Mijn Dierenkliniek | Robbert rijdt sinds april 2018 een Tesla Model X, 100D Hoe is het met Mijn Dierenkliniek? Robbert: “Nou het gaat heel goed. Ik heb een nieuwe kliniek overgenomen in Leidschendam....
Jan Karstens is directeur van Luiken Karstens | uitgevers achter de schermen. Hij rijdt sinds kort in een ‘Youngtimer’ als auto van de zaak. Dat betekent dat zijn zakelijke auto minimaal vijftien jaar oud is en dat de bijtelling...