Hoe weet ik of mijn onderneming in aanmerking komt voor subsidies?

1202
splitsing
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Roel Keijzer: “Voor starten, innoveren en internationaal ondernemen bestaan regelingen en subsidies vanuit landelijke,- provinciale,- regionale- en gemeentelijke overheden. Veel ondernemers hebben geen tijd om zich in de administratieve rompslomp die bij een aanvraag komt kijken te verdiepen, of zijn überhaupt slecht op de hoogte van de subsidies en kredieten die beschikbaar zijn. Daardoor lopen zij geld mis.”

Subsidie bij de start van het bedrijf

“Bij de start van uw bedrijf, is het heel verstandig om u te verdiepen in de verschillende regelingen die er voor starters bestaan. U kunt zich laten voorlichten door de Kamer van Koophandel. Er bestaan fiscale maatregelen als zelfstandigenaftrek, startersaftrek en mkb winstvrijstelling. Maar kijk ook eens naar kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en de Kleine Ondernemers Regeling (KOR). Het is de moeite waard om u in te lezen in de voorwaarden en uwadministratie zo in te richten dat u aan deze voorwaarden voldoet.”

Subsidie en kredieten voor innovatie

“Bent u bezig met vernieuwende producten en ideeën die kunnen helpen bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken of het verhogen van de welvaart? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een Vroege Fase Financiering. Het geld van deze regeling  is specifiek bedoeld voor de stap van idee tot de aanvang van de productontwikkeling, zoals bijvoorbeeld marktonderzoek.”

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op. dat kan telefonisch via 0348 – 407 238 of per mail info@lenkzeg.nl.